M+S Logo

M+S d.o.o. - uvoz, zastupstva i daljnja prodaja uređaja i opreme za distribuciju zemaljskih, satelitskih i kabelskih signala te pripadajuća antenska oprema.
Zastupstva za RH - AXING, FAGOR ELECTRONICA, PROMAX.
Distributer za RH - TELESYSTEM, MTI, TRANSMEDIA, MINWA, CLICKTRONIC, TECXUS, GOOBAY.

Telesystem
  Web element Početna Web element O nama Web element Novosti Web element Recenzije Web element Izdvojeni proizvodi Web element Proizvodi na akciji Web element Podrška Web element FAQ Web element Kontakt  
Image

Tražilica:

Upišite traženi pojam
Izaberite kategoriju

Košarica

Broj artikala: 0
Ukupna cijena: 0,00kn

Spacer

Prodajni asortiman

Download cjenika Download cjenika

 

FAQ (Učestalo postavljana pitanja)

1. Na koji način mogu kao maloprodajni kupac naručiti robu iz M+S asortimana?

KUPOVINA U MALOPRODAJI

Maloprodajne narudžbe primamo putem web shop-a, e-mailom ili faxom na 01 3842 504.

Ukoliko se odlučite za narudžbu putem našeg web shop-a, za maloprodajne kupce nije potrebna registracija. Ulaskom u pojedine kategorije pregledavate artikle i jednostavno punite košaricu. Kada ste gotovi s naručivanjem, kliknete na „Vidi sadržaj košarice“ i „Naruči“. Otvara se obrazac gdje upisujete svoje podatke i birate način slanja i plaćanja robe. Prije samog slanja narudžbe, provjerite osobne podatke koje ste upisali u obrazac (e-mail, adresa, telefon) jer ćemo Vas putem tih podataka kontaktirati. Nakon slanja narudžbe, na e-mail Vam stiže automatska potvrda narudžbe. Ukoliko na e-mail niste primili automatsku potvrdu narudžbe, znači da narudžba nije prošla, te Vas molimo da ju ponovite.

Ukoliko se odlučite za narudžbu pismenim putem (faksom ili e-mailom), molimo Vas da prilikom narudžbe obavezno navedete šifru i količinu artikla.

Ukoliko se artikl koji tražite ne nalazi unutar našeg web shop-a, ili ga ne možete pronaći, pošaljite nam upit s podacima koje znate, te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

*** PLAĆANJE I PREUZIMANJE NARUČENE ROBE ***

1. OSOBNO PREUZIMANJE I GOTOVINSKO PLAĆANJE
Nakon prethodne narudžbe putem web shop-a, e-maila ili telefonski (radi provjere stanja na skladištu), robu možete podići i platiti gotovinski u našim uredima u Siveričkoj 10 u Zagrebu (Srednjaci), radnim danom od 09:00 do 16:00h, petkom do 15:00h.
*Ako ste narudžbu napravili putem web shop-a, kao plaćanje i isporuku odabirete: "Gotovinsko plaćanje, osobno preuzimanje na našoj adresi - Siverička 10, Zagreb"

1. PLAĆANJE UNAPRIJED PO PONUDI
U slučaju da ste se odlučili za plaćanje po ponudi, po primitku Vaše narudžbe, šaljemo Vam ponudu na osnovi koje možete izvršiti uplatu. Na ponudi se nalaze naručeni artikli i iznos transporta.
Robu šaljemo po primitku uplate. Dostava cca 1-3 radna dana.
Cijena dostave i pakiranja robe po paketu čija dimenzija u zbroju duljine, širine i visine ne prelazi 200 cm, te je težine do 10 kg, je 35,00kn po paketu.

2. PLAĆANJE POUZEĆEM
U slučaju da ste se odlučili za plaćanje pouzećem i dostavu , robu i dostavu plaćate otkupninom prilikom preuzimanja
Dostava cca 1-3 radna dana.
Cijena dostave i pakiranja robe po paketu čija dimenzija u zbroju duljine, širine i visine ne prelazi 200 cm, te je težine do 10 kg je 35,00kn po paketu.

<< Natrag

Izdvojeni proizvod

Naziv artikla: MHL363 MHL adapter micro USB-m na HDMI-ž + micro USB-ž; 11pin

Cijena (MPC): 150,00kn

MHL363  MHL adapter micro USB-m na HDMI-ž + micro USB-ž; 11pin

Proizvod na akciji

Naziv artikla: digitalni zemaljski prijemnik HD DTT DVB-T/T2; MPEG-4, MPEG-2, HDMI, SCART FAGOR;TEDI5000HD

Cijena (MPC): 370,00kn

AKCIJA (MPC): 199,00kn

digitalni zemaljski prijemnik HD DTT DVB-T/T2; MPEG-4, MPEG-2, HDMI, SCART FAGOR;TEDI5000HD

Newsletter

Ukoliko se želite prijaviti za primanje obavijesti o novim proizvodima i uslugama putem maila, pošaljite nam ovim putem svoju e-mail adresu.

E-mail adresa:

E-mail adresa (potvrda):