M+S Logo

M+S d.o.o. - uvoz, zastupstva i daljnja prodaja uređaja i opreme za distribuciju zemaljskih, satelitskih i kabelskih signala te pripadajuća antenska oprema.
Zastupstva za RH - AXING, FAGOR ELECTRONICA, PROMAX.
Distributer za RH - TELESYSTEM, MTI, TRANSMEDIA, MINWA, CLICKTRONIC, TECXUS, GOOBAY.

RHOMBUS antena HDTV DVB-T; FAGOR Electronica
  Web element Početna Web element O nama Web element Novosti Web element Recenzije Web element Izdvojeni proizvodi Web element Proizvodi na akciji Web element Podrška Web element FAQ Web element Kontakt  
Image

Tražilica:

Upišite traženi pojam
Izaberite kategoriju

Košarica

Broj artikala: 0
Ukupna cijena: 0,00kn

Spacer

Prodajni asortiman

Download cjenika Download cjenika

 

FAQ (Učestalo postavljana pitanja)

1. Na koji način mogu kao maloprodajni kupac naručiti robu iz M+S asortimana?

KUPOVINA U MALOPRODAJI

Maloprodajne narudžbe primamo putem web shop-a, e-mailom ili faxom na 01 3842 504.

Ukoliko se odlučite za narudžbu putem našeg web shop-a, za maloprodajne kupce nije potrebna registracija. Ulaskom u pojedine kategorije pregledavate artikle i jednostavno punite košaricu. Kada ste gotovi s naručivanjem, kliknete na „Vidi sadržaj košarice“ i „Naruči“. Otvara se obrazac gdje upisujete svoje podatke i birate način slanja i plaćanja robe. Prije samog slanja narudžbe, provjerite osobne podatke koje ste upisali u obrazac (e-mail, adresa, telefon) jer ćemo Vas putem tih podataka kontaktirati. Nakon slanja narudžbe, na e-mail Vam stiže automatska potvrda narudžbe. Ukoliko na e-mail niste primili automatsku potvrdu narudžbe, znači da narudžba nije prošla, te Vas molimo da ju ponovite.

Ukoliko se odlučite za narudžbu pismenim putem (faksom ili e-mailom), molimo Vas da prilikom narudžbe obavezno navedete šifru i količinu artikla.

Ukoliko se artikl koji tražite ne nalazi unutar našeg web shop-a, ili ga ne možete pronaći, pošaljite nam upit s podacima koje znate, te ćemo Vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti.

*** PLAĆANJE I ISPORUKA ***

GOTOVINSKO PLAĆANJE, OSOBNO PREUZIMANJE ROBE
Po primitku narudžbe putem web shop-a, e-maila ili telefonski, provjeravamo stanje skladišta i javljamo Vam kada će roba biti spremna za preuzimanje. Robu plaćate u gotovini i preuzimate u Siveričkoj 10 ( Srednjaci ), Zagreb, radnim danom od ponedjeljka do četvrtka 09:00 do 16:00h, petkom od 9:00 do 15:00h.

PLAĆANJE UNAPRIJED PO PONUDI
Odlučite li se za plaćanje po ponudi, po primitku narudžbe, šaljemo Vam ponudu na osnovi koje možete izvršiti uplatu. Odlučite li se za dostavu na ponudi uz naručene artikli biti će i iznos dostave i pakiranja. Po primitku uplate robu možete preuzeti u Siveričkoj 10 (Srednjaci), Zagreb, radnim danom od ponedjeljka do četvrtka 09:00 do 16:00h, petkom od 9:00 do 15:00h. ili šaljemo partnerskom dostavnom službom.

PLAĆANJE POUZEĆEM
Odlućite li se za plaćanje pouzećem i dostavu, robu i iznos dostave i pakiranja plaćate otkupninom prilikom preuzimanja. Po primitku narudžbe putem web shop-a, e-maila ili telefonski, provjeravamo stanje skladišta i javljamoVam ukupan iznos robe i dostave koji ćete platiti dostavljaću na adresi koju ste naveli.
Rok dostava cca 1-3 radna dana, ( dostava na otoke može biti i duža).

DOSTAVA
Robu šaljemo GLS-om. Po narudžbi za prijevoz paketa, kurir obaviještava primatelja putem SMS-a ili e-maila da je za njega zaprimljen paket, adresa dostave i eventualan iznos pouzeća. Na dan dostave prima još jednu poruku sa očekivanim vremenom dostave sa trosatnim vremenskim intervalom.

Cijena dostave po paketu, ovisno o težini paketa, na području Republike Hrvatske, iznosi
< 2 kg 32,00kn +pdv ( 40,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 5 kg 40,00kn +pdv ( 50,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 10 kg 44,00kn +pdv ( 55,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 15 kg 48,00kn +pdv ( 60,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 20 kg 52,00kn +pdv ( 65,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 25 kg 56,00kn +pdv ( 70,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 30 kg 64,00kn +pdv ( 80,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )
< 40 kg 76,00kn +pdv ( 95,00kn ) + usluga pouzeća 8,00kn + pdv ( 10,00kn )

+ dodatna nadknada za pakete poslane na područje Republike Hrvatske preko Bosne i Hercegovine (isporuke za područje grada Dubrovnika, Cavtata, Pelješac, Korčula itd.).
Iznosi + 0,6% vrijednosti paketa ,minimalno 8,00kn + pdv ( 10,00kn )

+ dodatna naknada za pakete koji prelaze maksimalni opseg 3m ( kružni obujam = 2x visina + 2x širina + 1x dužina), a pri tome najdulja stanica može biti maksimalne dužine 2m). Ova Ova dodatna naknada iznosi 60,00 kn + pdv ( 75,00 )
Uz neke proizvode posebno naplačujemo pakiranje ( biti će iskazano u ponudi)

Proizvode koje nije moguće pakirati u pakete možete preuzeti u Siveričkoj10, Zagreb.

IZNIMKE od gorenavedenih cijena dostave su OTOCI koji spadaju u 2. Zonu , za koje ćemo Vam poslati ponudu za dostavu prema cjeniku Hrvatske pošte.

Robu ne šaljemo na adrese izvan RH...

PAKIRANJE
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštečenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

<< Natrag

Izdvojeni proizvod

Naziv artikla: Axing kompaktna antenska stanica MK

Axing kompaktna antenska stanica MK

Proizvod na akciji

Naziv artikla: USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Cijena (MPC): 130,00kn

AKCIJA (MPC): 85,00kn

USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Newsletter

Ukoliko se želite prijaviti za primanje obavijesti o novim proizvodima i uslugama putem maila, pošaljite nam ovim putem svoju e-mail adresu.

E-mail adresa:

E-mail adresa (potvrda):