M+S Logo

M+S d.o.o. - uvoz, zastupstva i daljnja prodaja uređaja i opreme za distribuciju zemaljskih, satelitskih i kabelskih signala te pripadajuća antenska oprema.
Zastupstva za RH - AXING, FAGOR ELECTRONICA, PROMAX.
Distributer za RH - TELESYSTEM, MTI, TRANSMEDIA, MINWA, CLICKTRONIC, TECXUS, GOOBAY.

PROMAX instrumenti
  Web element Početna Web element O nama Web element Novosti Web element Recenzije Web element Izdvojeni proizvodi Web element Proizvodi na akciji Web element Podrška Web element FAQ Web element Kontakt  
Image

Tražilica:

Upišite traženi pojam
Izaberite kategoriju

Košarica

Broj artikala: 0
Ukupna cijena: 0,00kn

Spacer

Prodajni asortiman

Download cjenika Download cjenika

 

FAQ (Učestalo postavljana pitanja)

Koja je razlika između Li-Ion i Li-Poly baterije?

Litij-ionska baterija (Li-Ion) predstavlja velik napredak u evoluciji punjivih baterija. Kao osnovnu aktivnu tvar koristi litij, jedan od najlakših metala, stoga se odlikuje vrlo malom masom. Jedna od najvećih prednosti joj je vrlo velika gustoća energije, dvostruko veća od NiMH baterije, a odlikuje je i tri puta veći nazivni napon od niklenih baterija (3.6V u odnosu na 1.2V). Za razliku od baterija na bazi nikla, Li-Ion baterija ne zahtijeva nikakvo održavanje jer ne pati ni od memorijskog ni od kristalizacijskog efekta - moguće ju je puniti bilo kada i nema potrebe za periodičkim pražnjenjem. Zahvaljujući prethodno navedenim osobinama i životnom vijeku od 500 do 1.000 ciklusa, Li-Ion baterija se danas najviše koristi u malim prijenosnim elektronskim uređajima široke potrošnje kao što su mobiteli, PDA računala, bežične slušalice, bluetooth slušalice, MP3 playeri, fotoaparati...

Vrlo slična Li-Ion bateriji je Litij-Polimer (Li-Poly) baterija, također na bazi litija. Litij-polimer tehnologija koristi suhi polimerski elektrolit, izgledom nalik na plastičnu foliju, te iz tog razloga ova baterija može biti tanja od dva milimetra. Kao nedostatak se navodi kraći vijek trajanja (približno jednak NiMH bateriji), te veća osjetljivost na niske temperature.

<< Natrag

Izdvojeni proizvod

Naziv artikla: USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Cijena (MPC): 130,00kn

AKCIJA (MPC): 91,00kn

USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Proizvod na akciji

Naziv artikla: USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Cijena (MPC): 130,00kn

AKCIJA (MPC): 91,00kn

USB kabel za Iphone Apple Lightning 2m; DAT43597

Newsletter

Ukoliko se želite prijaviti za primanje obavijesti o novim proizvodima i uslugama putem maila, pošaljite nam ovim putem svoju e-mail adresu.

E-mail adresa:

E-mail adresa (potvrda):