M+S Logo

M+S d.o.o. - uvoz, zastupstva i daljnja prodaja uređaja i opreme za distribuciju zemaljskih, satelitskih i kabelskih signala te pripadajuća antenska oprema.
Zastupstva za RH - AXING, FAGOR ELECTRONICA, PROMAX.
Distributer za RH - TELESYSTEM, MTI, TRANSMEDIA, MINWA, CLICKTRONIC, TECXUS, GOOBAY.

CLICKTRONIC kabeli HDMI
  Web element Početna Web element O nama Web element Novosti Web element Recenzije Web element Izdvojeni proizvodi Web element Proizvodi na akciji Web element Podrška Web element FAQ Web element Kontakt  
Image

Tražilica:

Upišite traženi pojam
Izaberite kategoriju

Košarica

Broj artikala: 0
Ukupna cijena: 0,00kn

Spacer

Prodajni asortiman

Download cjenika Download cjenika

 

Recenzije

Predstavljanje dinamične digitalne kompanije PROMAX

Članak objavljen u najnovijem broju TELE-satelita predstavlja kopmaniju PROMAX - španjolskog proizvođača instrumenata za mjerenje signala.

Čitatelji TELE-satelita u posljednjih nekoliko godina dobro su upoznali s pouzdanim i vrlo rasprostranjenim analizatorima satelitskog signala tvrtke PROMAX. Ovi se uređaji lako prepoznaju zahvaljujući karakterističnoj žutoj boji kućišta. No to naravno nije sve što tvrtka PROMAX ima za ponuditi: njihova paleta proizvoda obuhvaća one koji su vam već poznati, zatim proizvode za obradu signala i na kraju proizvode za distribuciju signala do krajnjeg korisnika. Proizvodi tvrtke PROMAX pokrivaju toliko široko polje da smo morali saznati više o njima i stoga smo se uputili u jedan od najživljih turističkih gradova svijeta – u Barcelonu. Sve do 1981. godine, sjedište PROMAXA bilo je upravo u centru ovog grada, no tvrtka se kasnije preselila u predgrađe L’Hospitalet de Llobregat do kojeg se lako stiže linijom metroa L1.

José Clotet osnovao je tvrtku 1963. godine, svega nekoliko godina nakon što je prva TV postaja počela emitiranje u Barceloni. Odjednom, za pomoć su mu se obraćali ne samo montažeri antena, već i tadašnji proizvođači televizora. Njima su bili potrebni analizatori signala, a prije svega generatori testnog signala. U prvoj godini PROMAX je zaposlio četiri inženjera – svaki od njih projektirao je vlastiti uređaj. Proizvodnja ova četiri nova uređaja započela je sljedeće godine, a u 1964. tvrtka je upošljavala četiri radnika...

Više u PDF dokumentu

09.09.2009. 12:43h

Zadnja promjena: 09.09.2009. 12:45hpromax_company_report.pdf (2009kb)

<< Natrag

Slika ID32


Izdvojeni proizvod

Naziv artikla: SMARTSolution Axing

SMARTSolution Axing

Proizvod na akciji

Naziv artikla: punjač baterija AA NiCd/NiMh, V kontola, 220V, 12V upaljač MINWA; MW1278

Cijena (MPC): 70,00kn

AKCIJA (MPC): 56,00kn

punjač baterija AA NiCd/NiMh, V kontola, 220V, 12V upaljač MINWA; MW1278

Newsletter

Ukoliko se želite prijaviti za primanje obavijesti o novim proizvodima i uslugama putem maila, pošaljite nam ovim putem svoju e-mail adresu.

E-mail adresa:

E-mail adresa (potvrda):